Fara coacerePrajituri
Stracciatella Ice Cream – Inghetata Stracciatella

Stracciatella Ice Cream – Inghetata Stracciatella
Stracciatella Ice Cream – Inghetata Stracciatella, inghetata cremoasa facuta acasa simplu si rapid. Trebuie sa va spun un secret pentru prepararea celei mai cremoase inghetate de casa: laptele condensat. Folosind lapte condensat veti obtine inghetata preferata. Am facut inghetata cu banane, cu ciocolata maruie sau cu vanilie. Toate ies delicioase daca folosim lapte condensat.
Cateva sfaturi
- Lapte condensat. Folosim lapte condensat indulcit, din acela gros pentru prajituri. Eu cumpar de la Lidl de obicei caci in zona noastra doar acolo gasim.
- Din aceste ingrediente mi-au iesit 2 caserole de inghetata, insa depinde de marimea caserolei. O caserola am facut-o cu ciocolata amaruie, o caserola Stracciatella. Le-am servit simple sau combinate in functie de preferintele fiecaruia. Reteta inghetatei de ciocolata o gasiti aici.
- Este indicat sa lasam caserola cu inghetata la temperatura camerei timp de 5-6 minute inainte de servire.
Ingrediente:
- 400 ml lapte condensat
- 300 ml frisca lichida
- 140 ml iaurt grecesc
- 200 gr ciocolata amaruie
- un strop de esenta de vanilie sau portocala
Cum preparam Inghetata Stracciatella
- Mixam spuma frisca lichida.
- Adaugam laptele condensat si iaurtul si mai mixam 1-2 minute.
- Adaugam ciocolata razuita si esenta si amestecam bine cu o spatula.
- Turnam compozitia intr-o caserola si dam inghetata la congelator pentru 2-3 ore. Simplu, nu-i asa? Pofta buna!
Sper ca va place si voua super inghetata propusa de noi astazi. In acest caz, va rugam sa distribuiti articolul pentru a o impartasi cu toti cunoscutii vostri.