Fara coacereTorturi

Tort diplomat cu compot de piersici

Tort diplomat cu compot de piersici

Tort diplomat cu compot de piersici este unul dintre cele mai rapide si mai delicioase torturi cu reusita garantata. Se poate face cu orice alte fructe proaspete sau din compot. Se poate face cu capsuni, caise, ananas, kiwi, banane etc. Se poate orna tortul cu frisca la final sau se poate lasa simplu, asa cum l-am lasat eu.

Eu, sincera sa fiu,  prefer torturile fara coacere, sunt delicioase si merg perfect si pentru aniversari si pentru o duminica in familie sau pentru a satisface rapid pofta de dulce. Din categoria torturilor fara coacere si la fel de delicios este tortul cu piscoturi, capsuni si ciocolata. Puteti arunca o privire si pe reteta noastra deosebit de delicoasa de tort tiramisu cu crema de ciocolata. Asta daca si voi sunteti fan torturi fara coacere 🙂

Ingrediente:

  •  1 compot de piersici
  • 2-3 kiwi
  • 300 g frisca lichida
  • 125 g iaurt
  • 1 plic de gelatina
  • piscoturi

Mod de preparare Tort Diplomat cu compot de piersici.

[AdSense-A]

1.Punem mai intai gelatina la hidratat 10 minunte in 100 ml apa, apoi o divolvam pe baie de aburi.

2.Batem frisca impreuna cu iaurtul si adaugam si gelatina topita. Incorporam bine. Daca mai este nevoie, mai puteti adauga zahar pudra dupa gust, eu nu am adaugat.

3. Tapetam o tava cu folie alimentara si punem pe fundul acesteia piersici din compot sau ce fructe aveti la indemana.

 

4. Adaugam jumatate din cantitatea de frisca, apoi punem un strat de piersici si kiwi taiate cubulete.

5. Acoperim cu restul de frisca, iar deasupra punem piscoturile dupa ce le-am trecut cateva secunde(20-30) prin zeama de la compotul de piersici. Acoperim tortul cu folie alimentara si dam la rece 1 ora. Desfacem folia si rastrnam tortul pe un platou. Putem orna cu frisca si cu fructe sau cum doreste fiecare.

Pofta buna!

Tort diplomat cu compot de piersici Tort diplomat cu compot de piersici Tort diplomat cu compot de piersici Tort diplomat cu compot de piersici

Daca v-a placut reteta noastra, dati-ne de stire!

 

 

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker