Chec tigrat cu cacao

By

Chec tigrat cu cacao

Chec tigrat cu cacao este pufos si delicios. In plus, este ideal atunci cand se anunta musafiri: se face rapid si sigur este pe placul tuturor. Eu am facut un singur chec din aceasta compozitie.

Ingrediente:

  • 4 oua
  • 4 linguri de zahar
  • 4 linguri cu ulei
  • 4 linguri cu varf de faina
  • 2 linguri de cacao
  • 1 plic de praf de copt
  • esenta de rom
  • zahar pudra

Mod de preparare chec tigrat cu cacao.

1.Mai intai separam albusurile de galbenusuri.

2. Mixam albusurile spuma cu zarul, iar galbenusurile le amestecam cu zaharul (ca pentru maioneza).

3. Adaugam galbenusurile peste albusuri si incorporam usor cu o spatula.

4. Adaugam si faina, praful de copt si esenta si incorporam usor cu o spatula.

5.Impartim compozitia in 2 boluri, iar intr-una dintre ele adaugam cacao.

6. Punem compozitiile in 2 posuri. Tava o tapetam cu hartie de copt si trasam dungi dintr-un capat in altul al tavii cu fiecare culoare pe rand.

7. Coacem checul in cuptorul preincalzit la 200 de grade pentru 20-25 de minute sau pana cand trece testul cu scobitoarea. Il pudram cu zahar pudra imediat ce il scoatem din cuptor, dar il lasam sa se raceasca inainte sa il portionam. Pofta buna!

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like