BiscuitiDulciuri de post

Biscuiti de post cu dulceata

Biscuiti de post cu dulceata

Biscuiti de post cu dulceata sunt fragezi si deliciosi si merg facuti cu orice dulceata sau gem aveti voi prin camara. Eu am facut cu dulceata de trandafiri si  nu i-am adaugat niciun fel de arome deoarece i-ar fi luat din aroma dulcetei de trandafiri.  In plus, biscuitii cu dulceata pot fi un desert de post ideal pentru persoanele interesate.

Ingrediente:

  • 200 g dulceata
  • 50 ml ulei
  • 20 g zahar
  • 2oo g faina
  • 1 plic de praf de copt
  • zahar pudra 

Mod de preparare biscuiti cu dulceata.

1.Amestecam intr-un bol dulceata cu uleiul si zaharul. In alt bol amestecam faina cu praful de copt.

2. Adaugam compozitia de dulceata peste cea de faina si framantam bine. Aluatul rezultat este moale, uleios si nelipicios.

3.Facem bilute de marimea unor perisoare si incercam sa le facem pe toata cam la fel de mari, apoi le punem in tava tapetata cu hartie de copt si le aplatizam usor cu degetele. Lasam spatiu suficient intre biscuiti pentru ca se vor ” intinde”.

Biscuiti de post cu dulceata Biscuiti de post cu dulceata

4.Dam biscuitii la cuptorul preincalzit la 200 de grade pentru fix 10 minute. Nu-i lasati mai mult pentru ca desi par moi si nefacuti, imediat ce-i scoatem din cuptor incep sa se intareasca. Ii pudram cu zahar pudra si putem servi imediat.

Pofta buna!

Biscuiti de post cu dulceata Biscuiti de post cu dulceata

O alta reteta de post delicioasa care se face foarte simplu si rapid, este reteta de palmieri cu scortisoara. Bineinteles ca se pot umple si cu ciocolata sau nuca.

 

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker