Prajitura Bounty fara coacere
Prajitura Bounty fara coacere
Prajitura Bounty fara coacere este un deliciu rapid pentru care nu este nevoie sa pornim aragazul. Atat crema cat si blatul sunt preparate 100% la rece. Aceasta crema o foloseam pentru prepararea ciocolatei Bounty.
Bine de stiut:
- Prajitura se lasa cel putin o ora la rece inainte de portionare.
- Atentie! Folosim lapte condensat indulcit pentru crema, lapte condensat din cel gros. Acesta nu trebuie confundat cu laptele condensat pentru cafea.
- Eu am folosit pentru glazura ciocolata amaruie si ciocolata alba. Puteti folosi doar ciocolata amaruie,
- Prajitura se poate pastra 1-2 zile la frigider acoperita cu folie alimentara.
Ingrediente:
- 200 gr piscoturi + 75 gr unt + 50 ml lapte + 2 lingurite de cacao pentru blat
- 380 gr / 1 cutie de lapte condensat + 170 gr nuca de cocos + 40 gr unt moale pentru crema
- 100 gr ciocolata amaruie + 70 gr ciocolata alba + 10 linguri de lapte pentru galzura
Cum preparam Prajitura Bounty fara coacere
1.Mai intai pasam psicoturile. Topim untul impreuna cu laptele si adaugam si cacao. Amestecam liscoturile pasate cu amestecul de unt si lapte.
2.Tapetam o tava cu hartie de copt si adaugam pasta de piscoturi. O nivelam frumos.
3.Pentru crema amestecam laptele condensat cu nuca de cocos si cu untul moale. Intindem crema deasupra blatului si dam prajitura 20-25 de minute la rece.
4.Topim ciocolata amarui cu 5-6 linguri de lapte. La fel si pe cea alba. Glazuram prajitura si o dam din nou la rece pentru minim 30-40 de minute inainte de portionare. Pofta buna!
Va recomand si ciocolata Bounty
Si prajitura Bounty cu blat de pandispan si crema cu nuca de cocos este senzationala, v-o recomand cu mare drag!