Pandispan fara coacere cu crema de ciocolata

Pandispan fara coacere cu crema de ciocolata
Pandispan fara coacere cu crema de ciocolata este delicios si nu necesita mult timp de pregatire. Veti zice ca nu este ca un pandiapan clasic de casa, da asa este, dar sa stiti ca este delicios. Eu am facut de multe ori atunci cand se anunta musafiri si sunt aglomerata sau atunci cand nu am chef sa petrec timp mult in bucatarie. De fiecare data a fost apreciat. Iar crema este delicioasa si se poate folosi si la alte prajituri sau torturi, este o budinca clasica cu ciocolata facuta acasa.
Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru a pregati o prajitura delicioasa si destul de spornica, pentru ca ies destul de multe portii.
Ingrediente:
- 1 pachet foi pentru pandispan
- 800 ml lapte
- 4 galbenusuri
- 5 linguri de amidon alimentar/ faina
- 200 g zahar
- 3 linguri finetti
- 1 ciocolata Milka
- 100 g nuca
Mod de preparare pandispan fara coacere.
1.Amestecam galbenusurile cu 100 g lapte, amidonul alimentar sau faina si cu zaharul. Restul de lapte il punem la fiert si cand incepe sa fiarba, adaugam amestecul cu galbenusuri. Amestecam continuu sa nu se lipeasca crema si o lasam pe foc pana cand se ingroasa ca o budinca.
2. Imediat ce luam crema de pe foc adaugam finetti si amestecam bine.
3. Lasam crema 10 minute sa se racoreasca, apoi punem suficienta intre fiecare foaie de pandispan. Eu am folosit foi de pandispan de la Boromir.
4. Ciocolata si nuca o dam pe razatoarea cu ochiuri mari si presaram deasupra pandispanului. Dam pandispanul la rece 2-3 ore ( timp in care cream se va inatri, iar blaturile se vor fragezi), apoi putem portiona.
Pofta buna!