Fara coacere

Inghetata cremoasa cu ciocolata

Inghetata cremoasa cu ciocolata

Inghetata cremoasa cu ciocolata este facuta foarte simplu cu lapte condensat pentru prajituri, ciocolata si frisca. Ciocolata puteti adauga dupa gust, chiar imi zicea o colega ca ar merge perfect ciocolata amaruie si chiar o cantitate mai mare. Deci, cu gramajele va puteti juca, tot la fel de cremoasa va iesi inghetata voastra. Si va spun sincer ca este cea mai buna inghetata pe care am mancat-o. Si este facuta de mine acasa!

Ingrediente:

  • 400 ml frisca lichida
  • 250 g lapte condensat
  • 250 g ciocolata simpla
  • 3 linguri lapte

Mod de preparare:

1.Mixam frisca lichida impreuna cu laptele condensat. Atentie la laptele condensat: sa nu fie din cel lichid pentru cafea, trebuie sa fie lapte condensat gros pentru prajituri.

2.Ciocolata o topim impreuna cu cele 3 linguri de lapte pe baie de aburi. O lasam 1 minut la racorit, apoi o adaugam si o incorporam bine amestecului de frisca.

Inghetata cremoasa cu ciocolata Inghetata cremoasa cu ciocolata

3. Punem inghetata in caserole si dam la congelator timp de cateva ore.

4. Lasam 5 minute inghetata la temperatura camerei, dupa care putem servi.

Pofta buna!

Inghetata cremoasa cu ciocolata Inghetata cremoasa cu ciocolata

 

sursa: http://noiinbucatarie.ro/inghetata-asortata-cu-banana-si-ciocolata/

 

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker