Fara coacereIn lumea ciocolateiPrajituri

Desert Ferrero Rocher fara coacere

Desert Ferrero Rocher fara coacere

Desert Ferrero Rocher fara coacere – un desert rapid, insa foarte, foarte bun. Ai emi iubesc mult crema de ciocolata, iar acest desert a fost pe placul intregii familii. Iar faptul ca se prepara rapid si fara coacere ii aduce un mare plus.

Cateva sfaturi:

  • Am insiropat piscoturile in lapte cu 2-3 stropi de esenta de portocala. Laptele se poate inlocui cu cafea sau cacao dizolvata in apa sau lapte cald.
  • Este nevoie sa dam desertul minim 30 de minute la rece inainte de servire.

Ingrediente:

  • 1 pachet de piscoturi / 400 gr
  • 500 gr mascarpone
  • 450 gr Finetti 
  • 400 ml lapte 
  • esenta de portocala 
  • esenta de rom 

Cum preparam Desert Ferrero Rocher fara coacere

1.Mai intai preparam crema. Aceasta se prepara foarte usor si rapid. Punem mascarponele intr-un bol si adaugam Finetti. Mixam 1-2 minute la viteza medie a mixerului. Este suficient. Aceasta crema se poate prepara si fara mixer amestecand usor cu o spatula mascarponele cu Finetti. Adaugam 4-5 stropi de esenta de rom in crema de ciocolata.

2.Laptele trebuie sa fie usor caldut. In lapte adaugam 3-4 picaturi de esenta de portocala.

Trecem piscoturile timp de 5-6 secunde prin lapte si le lipim cate 2 cu un strat de crema la jumatate. Le intoarcem cu lipitura in sus si adaugam crema de ciocolata si deasupra acestora.

Dam desertul la frigider pentru aproximativ 30 de minute. Putem sa pudram desertul cu cacao in functie de preferintele noastre.

Pofta buna!

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker