Chocolate Crinkles – cei mai buni biscuiti cu ciocolata

By

Chocolate Crinkles – cei mai buni biscuiti cu ciocolata

Chocolate Crinkles – cei mai buni biscuiti cu ciocolata. De azi au devenit preferatii mei. Acesti biscuiti usor crocanti la exterior si pufosi la interior sunt perfecti pentru gusturile noastre. In plus, se fac usor, sunt spornici si nu contin multe ingrediente.

Am facut in iarna si biscuiti crapaciosi cu portocala– alt deliciu. Eu i-am facut impreuna cu fetita mea, am lucrat in echipa si vreau sa va spun ca a fost un deliciu. Dar, gata, sa trecem la reteta 🙂

Ingrediente:

  • 2 oua
  • 75 g unt moale ( la temperatura camerei)
  • 180 gr zahar
  • 150 gr faina
  • 50 gr cacao
  • 1 lingurita cu varf praf de copt
  • esenta de portocale sau o lingura de coaja rasa de portocala
  • 100-120 gr zahar pudra

Mod de preparare.

1.Mixam untul moale cu zaharul timp de 2-3 minute.

2. Adaugam ouale si mai mixam 2-3 minute. Adaugam si esenta de portocale ( in combinatie cu ciocolata este un deliciu) sau coaja de portocala.

3. Faina o amestecam cu cacao si cu praful de copt. Le adaugam peste compozitia de lichida si incorporam bine cu o spatula. Va rezulta o compozitie destul de vascoasa.

4. Dam aluatul la frigider timp de doua ore.

5.Ungem mainile cu ulei si formam bilute de marimea unei nuci. Dam fiecare biluta prin zahar pudra din abundenta.

6.Punem biscuitii in tava tapetata cu hartie de copt si ii coacem in cuptorul preincalzit la 180 de grade timp de 14-15 minute. Dupa acest timp de coacere, biscuitii vor fi moi, dar de mai inataresc cand se racesc. Pofta buna!

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like